הפגת כאבים בנקודות מוזרות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/10/2002 | 12:08 | מאת: איתן

שלום, יש לי כאבים ב 2 נקודות. 1 עקב אכילס רגל ימין, הופיע לפני כחודש וחצי, מפריע כאשר אני נוהג ברכב ואז כל משקל הרגל נופל על נקודה זו וזה מפריע לנהוג. ניסיתי ויוקס XX, הוריד את הכאב אבל הבעיה עדיין קיימת. י עצה ? בעייה נוספת שנראת לי שכיחה מאוד. אני עובד המון על המחשב ולפני כחודשיים החלו לי כאבים בכף היד, עקב שימוש מרובה בעכבר, הכאב בחלק התחתון של כף היד, החלק שנשען על השולחן. מה עושים ? איך פותרים בעייה בעתיד ?

1.כדאישמישהוא יסתכלעלהמקום ,ימוש אותו אולי אף יצלם ( רנטגן) . בנתיים עד שתגיע לאורתופד תוכל לרפד אתהמגקום במרפדים תוצרת "דר' שול".תמצא כאלה בכל בית מרקח. 2. פדעכבר עם כרית ג'לי. חפש אתרים העוסקים בRSI שם תמצא תרגילים והדגמות לשימוש ארגונומי בעכבר.

מנהל פורום אורתופדיה