כאבים בזמן ריצה\הליכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/10/2002 | 11:55 | מאת: דורון

שלום! אני רץ\הולך באופן קבוע כבר כ4 חודשים ולאחרונה התחילו לי כאבים חזקים בשתי הרגליים בצדדים למטה (ז"א בחיבור בין הרגל לקרסול) האם מדובר בשרי הליכה או כאבי שרירים ? מנוחה או מדרסים? תודה

תהיה רציני. על סמך מידע זה אתה רוצה תשובה???????

30/10/2002 | 12:06 | מאת: דורון

תוספת מידע: מדובר בכאבים חזקים אשר מופיעים לאחר 2-3 ק"מ ריצה ולמעשה גורמים לי א להרגיש את כפות הרגליים כאילו הרגל מתחילה מהקרסול. קצת קשה לי להסביר את המיקום אבל זה כאב חד בחיבור בין הרגל לקרסול בעיקר בצד הימני החיצוני של רגל ימין (אבל גם ברגל שמאל) ומרגיש יותר כמו כאבי שרירים מאשר עצמות אבל אני לא בטוח אה כן אני בן 33 והייתי (ועדיין) קרבי בצבא ומעולם לא היו לי שברי הליכה או משהו כזה מספיק מידע?

מנהל פורום אורתופדיה