שבר העמוד השדרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/10/2002 | 11:24 | מאת: Ariel

הי אבא שלי נפל מסולם וריסק את חוליה L3 יש לו שבר בעוד חוליה ועצם הזנב מרוסקת. הוא עבר ניתוח וקיבעו לו את L3 עם פלטינות, הרופא המנתח אמר שהוא יהיה מוגבל בפעילות לאחר ההתאוששות (שהוערכה בכשלושה חודשים) רציתי לשאול אם מישהו יכול להגיד לי אילו הגבלות ואילו אחוזי נכות הגיוניים למקרה כזה תודה אריאל

המגבלה הצפיה קשורה בנוקשות של עמוד השדרה ובכאב. עניין הכאב אינו ניתן לחיזוי. המגבלה הגבלת כפיפת הגוו ותנועות כמו סבוב והטיות צד. נכות בש לנוקשות הגוו עד 30% . בעיות אחרות -תלוי מה הן יהיו

מנהל פורום אורתופדיה