בלט בין 4 ל- 5 ובין 5 ל-S!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/10/2002 | 00:09 | מאת: רפי

האם יש סיכוי לרפא ב-100 אחוז ? האם כדאי לשחות למרות הכאבים? האם הגיוני לסבול מכאבים 4 חודשים? מה עלי לעשות

יש סיכוי להטבה משמעותית גודלו של הסיכוי מעל 50% . מתי זה יקרה ובכן זה יכול לקחת גם 6-8 חדשים. האם הגיוני לסבול כאב משך 4 חדשים - איני יודע. איש איש והגיונו. פעילות אארובית - ושחיה היא פעילות אארובית נוחה יחסית - משפרת את כשר העמידה בכאב . מומלץ אם אתה מסוגל. לא משנה אם אתה שוחה בטן או גב.

21/10/2002 | 16:47 | מאת: דניאל

ד"ר אולי אתה מוכן להסביר בבקשה מהו בלט ומה הסיבה להיווצרותו האם זו הצתברות סידן?

מנהל פורום אורתופדיה