שאלה על שינה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/10/2002 | 22:24 | מאת: ליאור

כיצד זה הגיוני ששינה על הגב היא הכי בריא לגוף (מכל מיני סיבות) אך רוב האנשים שאני מכיר וגם אני מרגישים הרבה יותר נוח לישון על הצד או על הבטן? אני אישית מרגיש הרבה יותר עייף כשאני עובר לבטן מהגב

רבע שעה של בחישה בקרחתי לא סייעה לי למצוא תימוכין לטענתך כי זה הגיוני ששינה על הגב בריאה יותר. מה בכלל זה קשור להגיון ומאיפוא הוצאת את המידע המגוחך הזה. אני יכול להבטיחך נאמנה כי אין שום עבודת מחקר או נסיון רציני לבדוק מהי תנוחת השינה העדיפה . ידוע ששכיבה על הבטן אצל ילודים ותינוקות בחדשים הראשונים לחייהם מעלה (כנראה ) את הסיכון למוות פתאומי מה שאין כן בשכיבה על הצד או על הגב. הח"מ הצליח כבר לישון בשכיבה על הגב על הצד על הבטן ,בעמידה בהליכה ובישיבה . אם אתה מתעניין בקשר בין צורת השינה שלך ואופייך אתה מוזמן לעייןבאתר הבא: http://www.indian.cl/sleeping/

19/10/2002 | 21:15 | מאת: ליאור

תודה רבה על התשובה את המידע על כך ששינה על הגב יותר בריאה, סיפר לי פעם איזה מישהו (לא מומחה גדול) ככה שאין לי שום מקור מדעי לכך

מנהל פורום אורתופדיה