חגורת גב אלסטית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/10/2002 | 12:25 | מאת: michal

ברצוני לדעת על יעילותן של חגורות גב אלסטיות להפחתת כאבים. אני סובלת מפריצת דיסק בגב, אשר מקרינה על אברים אחרים בגוף כגון הרגליים. הכאבים מחריפים בעת שינוי מזג אוויר. 1. האם חגורת גב אלסטית מפחיתה את הכאבים לאורך זמן? 2. האם תוכל להמליץ על חגורת גב תחתון מתאימה?

חגורת הגב משפיעה בעיקר על כאב גב תחתון הנובע מחוסר יציבות בין החוליות .היא פחות יעילה כשמדובר בכאב הנגרם עקב לחץ או גרוי של שרשי עצבים העושים דרכם לכוון הרגליים. יש המון סוגי חגורות אך אין ממש דרך לקבוע שסוג מסויים עדיף על אחר.

מנהל פורום אורתופדיה