שריר ירך אחורי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/10/2002 | 08:20 | מאת: מיקי

שלום... אני רקדנית מזה שנים רבות ולפני כחצי שנה עשיתי תרגיל של מתיחת השריר האחורי של הירך ופתאם הרגשתי משהו משונה, שכאילו שמשהו יצא מהמקום שלו. ויום לאחר מכן היו לי כאבים עזים וההרגשה הייתה ממש שכל החלק האחורי לא בסדר כלומר, מהשריר של הישבן למעלה ועד אמצע השריר האחורי של הירך. הכאבים עברו לאחר כשבועיים- שלושה. אבל היום אני עדיין מרגישה כמו זרמים שם, והמקום כואב מאד והגמישות של הרגל פחתה, וקשה לישר אותה. היכול להיות כי הגיד האחורי זז הצידה ממקומו, וצריך להחזיר אותו?

יותר סביר להניח שהוא נקרע.

27/10/2002 | 09:58 | מאת: מיקי

אם סביר להניח שהוא נקרע, מה עושים במצב כזה? האם אפשר לתקן את זה? ואם כן, כיצד?

מנהל פורום אורתופדיה