קיפוזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/10/2002 | 21:13 | מאת: מירה

בתי בת ה 3 מטופלת אצל פיזיוטרפיסטית. בדו,ח נרשם : רושם לקיפוזה טורקלית קלה, היפרטרופיה של בית החזה. וולגוס במפרקי הקרסול שמאל >ימין למה הכוונה ? מה המשמעות לגבי התפתחותה? ומה ניתן לעשות? תודה

נשמע לי קצת FISHY . מדוע ילדתך מטופלת על ידי פיסיותרפיסטית ובכלל מדוע אינך שואל את הפיסותרפיסטית למה כוונתך . הייתי מציע שעוד מישהוא שיודע איך ילד צריך להראות יראה אותה.

15/10/2002 | 13:23 | מאת: מירה

לא ברור למה זה נשמע לך FISHY ...

"פישי" כי מינוח כמו היפרטרופיה של בית החזה הוא חסר משמעות בהקשר הנכחי..

16/10/2002 | 21:03 | מאת: מירה

אין כל קשר לקיפוזה ולהבדל בגובה כתפיים? יש לזה משמעות כלשהי לגבי העתיד או שזה משתנה עם הגדילה?

מנהל פורום אורתופדיה