צוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/10/2002 | 13:48 | מאת: רויטל

שלום רב, הלכתי לרופא הכללי עקב כאבים באוזניים. לאחר בדיקה, הוא אמר שהכאב אינו מגיע מהאוזן, אלא משריר בצוואר (אינני זוכרת את שמו) שנתפס ושעלי לישון על כרית גבוהה ולחמם את האיזור. יצויין כי אני בהריון שבוע 20 ולכן הוא אמר שבדרך כלל היה נותן מוסקול, אך כעת אסור. האמנם? ומה זה בדיוק? וממה מצב זה נובע? ומה ניתן לעשות? האם זה עקב ההריון? אני עומדת להשתגע מכאב. תודה. האם פיזיטרפיה יכול לעזור? במקרה - אתה יודע איך קורים לשריר זה שנתפס?

מצטער אבל איני יודע במה מדובר. מדוע שלא תשאלי את רופאך . אחרי הכל הוא זה שקבע כי נתפס שריר ויש להניח שהוא יודע על איזה שריר הוא מדבר.

מנהל פורום אורתופדיה