כאבים בברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/10/2002 | 22:56 | מאת: דודו

יש לי כאבים כבר זמן רב בבברכיים באיזור פיקת הברך. הכאבים מתבטאים לאחר או במהלך מאמץ ממושך כאשר הכאב מורגש יותר כאשר אני יושב. הרופאה האורטופדית איבחנה כי כאבים אילו הם כאבים פמורליים וכי אם אחדול לעסוק במקצועי יחדלו הכאבים. מה אני יכול לעסוק כדיי למנוע את הכאב? האם אבחנת הרופאה נכונה? האם ברכיי נפגעות לטווח הארוך במידה וממשיך אני לעבוד? בתודה דודו.

בכדי לקבוע אבחנה יש לבדוק אותך . רופאתך בדקה אותך ולכן איני יכול לבקר את אבחנתה.

20/10/2002 | 00:20 | מאת: דודו

האם אתה יכול להמליץ על רופא אורטופד מומחה לברכיים שאוכל לפנות אליו?

מנהל פורום אורתופדיה