ריסוק הקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/10/2002 | 18:58 | מאת: אברמוביץ משה

יש לי כאבים לאחר ניתוח לקיבוע הקרסול שנערך לפני שבוע. על הרגל יש מערכת ברזלים לקיבוע עם שמונה מוטות ברזל. מאז שיחרורי לפני חמישה ימים לא ראיתי רופא ואני סובל כעת מכאבים עזים ביותר. מה לעשות. תודה

במידה שהכאב שאתה סובל הוא חדש או שהוא התגבר בימים האחרונים חשוב לודא שאינך סובל מזיהום של הפצע . יש רק דרך אחת לעשותזאת והיא לפנות לחדר המיון של בית החולים בו נותחת שכןסוף השבוע בא עלינו לטובה ולא יהיו מרפאות בימים הקרובים אלא אם כן אתה מצליח להכנס למרפאה של אורתופד בקופה.

מנהל פורום אורתופדיה