סידן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/07/2007 | 21:33 | מאת: דנה

הי, אני רגישה לחלב וסויה על מוצריו השונים .אנא תאמרו לי כמה עלי לאכול ומאילו מקורות סידן בשביל כמות מספקת של סידן ביום תודה , אנא לפרט כי אח"כ זה לא ברור לי , שוב תודה

15/07/2007 | 22:54 | מאת:

שלום דנה, במה מתבטאת הרגישות, והאם הוכחה ע"י בדיקות? בברכה, דנה

15/07/2007 | 23:14 | מאת: דנה

הרגישות לחלב בשלשולים עד דם מהצואה ולסויה (לטופו ) תחושה חוסר נוחות בעיכול וכובד אחרי ונפיחות