שיבולת שובל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

04/06/2007 | 16:45 | מאת: סימה

שלום פעמיים קניתי סובין שיבולת שובל .וכל פעם ניראה אחרת.פעם אחת הוא היה לבן ומאוד דומה לשיבות שובל שתחנו.ופעם שנייה כמו קליפת חיטה תחון.מה ההבדל ?ואיזה סוג יותר טוב כדי להוריד כולסטרול?בתודה

04/06/2007 | 19:05 | מאת:

שלום סימה, איני יכולה לומר לפי מראה מה ההבדל. רצוי לקנות גרגירי שבולת שועל טריים ולטחון לבד. לרוב הם נראים בצבע חום, בשל הקליפה. ככל שטוחנים פחות את השבולת שועל, כך היא בריאה יותר ומועילה יותר להורדת כולסטרול. בברכה, דנה

04/06/2007 | 23:11 | מאת: סימה

שלום. מה עדיף להורדת כולסטרול?סובין שיבולת שועל או שיבולת שועל בעצמו? תודה מראש..