שאלה ארוכה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

30/05/2007 | 17:15 | מאת: mosh

שלום בגלל בעית חניכיים ולעיסה, אכלתי כמה כפות טחינה גולמית משומשום מלא מהצינצנת ללא מים. אבוקדו ,וחצי בטטה. אחרי שעה הרגשתי עייף מת חולשה נוראית שהזכירה תחושה מלפני שנה שאכלתי 20 תמרים בבת אחת .אז הבנתי שהסוכר הלה ותכף ירד אבל פה אמנם הגזמתי בכמות הטחינה אבל אין פה סוכר? מה קרה? מה או מי לא מתפקד טוב אצלי? או כך גם בעודף חלבון כמו בסוכר וזה נורמלי? בלי קשר ? : שאוכל הרבה עלי גפן ממולאים בארוחה מיד מרגיש זרימת דם חזקה. בידיים צינורות הדם מתעבים מאד.לחץ ברגליים:כאילו הדם רוצה להתפרץ החוצה מרוב לחץ . קצת מציק, כואב . המילוי ללא בשר .רק אורז בטטה עדשים גריסי פנינה ובורגול האם עלי גפן רבים גורמים לבעיות? ,או לזרימת דם?או עודף פחמימות? תודה

30/05/2007 | 20:47 | מאת:

שלום, התופעה שתארת יכולה להשמע כירידת סוכר מיידית לאחר ארוחה דשנה, אך זו קורית בדכ אחרי ארוחה עשירה בפחמימות פשוטות, אך זה לא היה המקרה אצלך, כך שקשה לתת לי הסבר לתופעה. לגבי עלי הגפן, אין לי הסבר משכיל לתופעה. התייעץ עם רופא מומחה לעניין, גסטרואנטרולוג. בברכה, דנה