חלמון ביצה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/05/2007 | 20:21 | מאת: עדי

שלום קיבלתי מתכון של מקפא המכיל 3 חלמוני ביצה, בהכנת המתכון אין צורך בבישול. מכיוון שידוע לי שלא רצוי לאכול ביצים לא מבושלות הייתי שמחה לקבל רעיונות לאיזה רכיב יכול לשמש כתחליף לחלמונים. תודה

27/05/2007 | 13:50 | מאת:

עדי שלום! אני לא מכירה מרכיב ביתי שמתפקד כמו חלמון ביצה. אולי יש שפים שמכירים. אם הביצים הן מיצרן אמין שמשנע אותן בטמפ' מתאימה וכך גם בסופר/מכולת, יש פחות מקום לחשש. כמו כן אם האוכלים אינם פעוטים/קשישים/חולים (אוכלוסיות המועדות לפורענות), אזי גם כן יש פחות מקום לחשש. בברכה, נועה