מה קורה לדבש בחימום?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

28/02/2007 | 22:08 | מאת: יעל

האם יש בו רעלים?

01/03/2007 | 09:29 | מאת:

שלום יעל, דבש בחימום עובר תהליך של קרמליזציה בדומה לסוכר ושינויים מבנייים נוספים. אין כל נזק ממשי בלחמם דבש, אך תכונותיו הטבעיות נהרסות מעט, ולכן עדיף לצורכו במצבו הטבעי. לא נוצרים רעלים, אלא חומרים טבעיים של חימום, שנמצאו שאינם בריאים לנו, בכמויות גדולות. בברכה, דנה

01/03/2007 | 12:48 | מאת: יעל

האם את ממנהלי הפורום?

01/03/2007 | 12:51 | מאת: יעל

סליחה, אני רואה שאת ממנהלי הפורום, וכבר העברתי את הודעתך לפורום תזונה צמחונית בתפוז.