תזונאית
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
אני רוצה ללמוד תזונה בפקולטה לחקלאות אך ישנן שאלות שמעסיקות: 1. במה אפשר לעבוד??. האם גם בתעשיות מזון? 2. האם לאחר שלוש שנים וחצי בפקולטה את מקבלת תזונאית קלינית? ואת יכולה לעבוד כתזונאית? או צריך תואר שני? 3. מה אפשר ללמוד לתואר שני? אשמח אם תעני לי במייל. תודה
שלום מאיה, לימודי התזונה בפקולטה הינם 3 שנים ועוד כ-1/2 שנה הכשרה קלינית בבית חולים, קופת חולים ומשרד הבריאות. בתום הכשרה זו הינך דיאטנית קלינית. את יכולה לעסוק בתחום בתי חולים, קופ"ח, בתי אבות, משרד הבריאות, מעונות שונים , חדרי כושר, מפעלי מזון, מפעלי תרופות ועוד. את יכולה לעסוק בתחום הפרטי ועוד. אין צורך בתואר שני כדי להיות דיאטנית קלינית. תואר שני ניתן לעשות בכל תחום כולל מדעי הרפואה (מחקר ) מדעי התזונה ברחובות בלבד, אפדימיולוגיה, בריאות הציבור ועוד. בברכה, דנה