חלב בופאלו

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

28/12/2006 | 19:46 | מאת: דנה

מהם היתרונות ו/או החסרונות של מוצרי חלב מבופאלו לעומת פרה ועזים? האם יש הבדל למשל בכמות הלקטוז?

לקריאה נוספת והעמקה
29/12/2006 | 17:12 | מאת:

שלום דנה, לחלב בופאלו אין יתרונות בולטים על חלב פרה או עיזים, בטח לא בנושא הלקטוז שכן כולם דומים ואינם מומלצים לצריכה כאשר ישנה רגישות ללקטוז. לפי הנתונים של ארגון החקלאות האמריקאי חלב בופאלו מכיל יותר שומן, בעיקר רווי ולכן יותר קלוריות. הוא עשיר יותר בסידן, אך מעבר לכך אין לו יתרונות נוספים. החלבונים הינם זהים. בברכה, דנה

06/01/2007 | 23:49 | מאת: שלום

הפסקתי לצרוך חלב פרה ומוצריו מסיבות בריאותיות(אסטמה)עברתי למוצרי חלב עיזים ומרגיש מצוין.שאלתי האם חלב בופאלו יכול להחליף את חלב העיזים במקרה שלי? אשמח לקבל תשובה בדוא"ל בברכה שלום אריכא

07/01/2007 | 14:23 | מאת: אורי

אני רגיש מאוד ללקטוז ולמרות זאת ניסיתי את אחד המוצרים מחלב בופאלו שהיו לטעימה (אולי ?) בסניף הסופר ואולם עוד בהיותיינו הסופר חשתי בכאבי בטן ,לאומת זאת מוצרים המיוצרים מחלב עיזים מצאתים כמתאימים לי.

07/01/2007 | 14:27 | מאת: אורי

אני רגיש מאוד ללקטוז ולמרות זאת ניסיתי את אחד המוצרים מחלב בופאלו שהיו לטעימה (אולי ?) בסניף הסופר ואולם עוד בהיותיינו הסופר חשתי בכאבי בטן ,לאומת זאת מוצרים המיוצרים מחלב עיזים מצאתים כמתאימים לי.