חלב סויה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/09/2006 | 21:44 | מאת: סטודנט

האם ישנם חסרונות בשתיית חלב סויה במקום חלב רגיל ? במילים אחרות, האם זה כדאי מבחינה תזונתית, ולמה ? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
18/09/2006 | 14:38 | מאת:

שלום, אין כדאיות חצרוך חלב סויה, הוא אינו מקור טוב לספיגת סידן ואף יש בו חומרים המפריעים לפסיגתו, וחסר ויטמין D. אם אין סיבה בריאותית כמו אלרגיה לחלבון חלב פרה או רגישות קשה ללקטוז, איטן סיבה לצרוך חלב סויה. בברכה, דנה

19/09/2006 | 20:55 | מאת: אליעזר

ומה בקשר למעדן סויה? האם גם הוא אינו רצוי? לפחות מבחינת הטעם הוא ממש טעים (לי לפחות). האם הוא חסר ערך תזונתי?