אומנות ההשרייה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
קראתי שבשיטתה של אן ויגמור יש חשיבות רבה להשרייה. הן עקב שיחרור מעכבי אנזימים והן מפאת תחילת פירוק אבות המזון. האם הפרטים הנ"ל נכונים?! ואם כן הרי מדובר באומנות חדשה לגמרי: מה להשרות (ויותר חשוב מה לא)? מהו הזמן האידיאלי להשריית מאכלים שונים (אולי יש לינק)? האם יש חסרונות להשרייה?
שלום נפתלי, שיטה זו אינה מוכרת לי, ואיני מבינה מה כוונתך בהשריה? של כל מזון או קטניות. על כל פנים אין המלצה תזונתית מדעית להשרית כל מזון ושיטה זו אינה שיטה תזונתית מדעית. פנה בשאלה זו לפורום רפואה אלטרנטיבית. בברכה, דנה