קורנפלור

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

07/02/2006 | 01:12 | מאת: אבי

שלום אם אני זוכר טוב את דבר הדיאטנית, קמח לבן הופך יחסית מהר לסוכרים שהופכים לאחר מכן לטרי-גליצרדים (מקווה שאיני טועה...) האם זה נכון גם לגבי קורנפלור? תודה אבי

07/02/2006 | 12:05 | מאת:

שלום אבי, התשובה היא כן. קורנפלור הינו עמילן המתפרק לפחמימות. אין זה אומר שאסור לצורכו, אך מבחינת כמות הפחמימות, יש בו אף יותר מקמח לבן, שכן כולו פחמימות, בעוד בקמח לבן יש גם מעט חלבון. בברכה, דנה