הו הלחם...

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/03/2003 | 01:55 | מאת: דניאל

לחם. ממלא. טעים. בא בכל מני טעמים ומגוונים. אפשר להפוך אותו למרכיב באלף מאכלים שונים בקלות, ע"י הוספה של ממרח או אפילו בניית מגדלים מכל מני דברים. איזו המצאה נפלאה. אז, מה אפשר לאכול במקום?

24/03/2003 | 14:15 | מאת: פנינה

הפסקתי לאכול לחם ומאפים למעט לחם שיפון קל שאני מקפיאה ואוכלת כתוספת ולא כמרכיב עיקרי במזון. לדוגמה. כמות גדולה של גבינה ובתוספת פרוסה של לחם