לחם קל
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
אני בת 50 בריאה בדרך כלל, עם עודף משקל קל. כדי לרדת במשקל האם כדאי לחם קל? נודע לי כי לחם קל מכיל תוספים לא רצויים ועובר עיבוד תעשייתי מיותר שפוגע בערכו התזונתי. כלומר הפחתת הערך הקלורי גובה מחיר בצורת פגיעה בערך התזונתי של החיטה גם כשמדובר בלחם קל מחיטה מלאה. האם הלחם הקל מכיל פחות מינרלים וויטמינים? האם הוא מכיל חומרים כימיים מיותרים? ולסיכום, מה עדיף לחם מחיטה מלאה או לחם קל מחיטה מלאה? לתשובתך אודה.