עצמות עוף בצבע שחור וגם קצת העוף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/06/2014 | 17:22 | מאת: אריאל

לפעמים לאחר הבישול (ולא לפני הבישול) תוך כדי שאוכלים שוקיים אז רואים ככל שחותכים את השוק כלפי פנימה שחלק קטן של העוף הוא שחור וכך גם העצם. לא שמים לב שהשוק בתוכו שחור כשעוד לא חותכים או מתחילים לאכול. העצם שחורה מבחוץ לאחר הבישול ולא צריך לחתוך אותה כדי לראות את זה. לשוקיים יש טעם רגיל וגם ריח רגיל לפני ואחרי הבישול. האם מותר לאכול ככה?

19/06/2014 | 13:04 | מאת:

שלום אריאל, למיטב ידיעתי כן. תהליך ההשחרה הוא כנראה השחמה . בברכה,דנה