שמירת עוף טרי במקרר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

22/02/2014 | 15:06 | מאת: ל.ל.

שלום אני בהריון בשבוע 25.. יש לי שאלה בקשר לשמירת עוף.. אתמול קניתי עוף טרי שניצלים מהקצב ותבלתי אותו והכנתי אותו לטיגון.. ושמרתי אותו במקרר ולא עשיתי אותו בסוף.. והוא עד עכשיו במקרר.. האם מותר להכין אותו או להשליך.. כמה זמן אפשר לשמור בשר במקרר?! אני רוצה לטגן אותו בשמן.. ובאיזה דרגת חום מומלץ לאפות או לטגן.. כדי שיושמדו החיידקים אם נמצאים בתוך הבשר בד"כ ? ותודה מראש

23/02/2014 | 10:00 | מאת:

שלום, בטיגון שמגיע ל- 180 מעלות הכל נהרס, רק לדאוג שהבשר בושל היטב. בברכה,דנה