שתי שאלות
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום יש לי שתי שאלות- 1- אני אוכלת כל ערב גינגר טרי. אני חותכת כ 4 פרוסות ואוכלת את זה חי וטרי בלי בישול. זה חרף לי אבל אני מתגברת על החריפות. האם יש בזה יתרונות בריאותיים? אם כן- מה הם? 2- האם אכילה של כמות גדולה של עלים בבת אחת (למשל צרור שלם של עלי סלרי- גבעול ועלים ביחד) יכול לגרום לחסימת מעיים/עצירות? או שזה אמור ההפך, לגרום לצואה רכה. והאם כדאי לאכול זאת עם מים כדי למנוע עצירות? תודה
שלום, 1. הג'ינג'ר נחשב למזין, עשיר בנוגדי חמצון. 2. לא למי שאין הסטוריה של חסימות, וגם זה לא ידוע בוודאות. לא יגרום לעצירות. לשתות נכון בכל מקרה. בברכה,דנה