שאלת חמאה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/11/2013 | 13:54 | מאת: אביבית

הי יש לי 2 שאלות: א. האם חמאת עיזים היא בריאה, או שגם בה יש את כל הבעיות של חמאה רגילה (שומן טרנס וכו') ב. אני מאד אוהבת לחם שום. הבעיה היא שאין לי תנור בבית (המטבח פצפון) . כשאני מכינה לחם שום, אני פשוט לוקחת לחם, מורחת עליו שכבת חמאת עיזים דקה, קצת שמן זית, ושום כתוש. את כל זה אני סוגרת בתוך טוסטר נפתח, כלומר טוסטר שאמורים להכניס לתוכו סנדוויץ' עם גבינ"צ האם אני רוצחת את עצמי במו ידי, כשאני מכניסה שכבת חמאה ושמן זית וצולה אותם בטוסטר ? רוב תודות אביבית

לקריאה נוספת והעמקה
20/11/2013 | 12:12 | מאת:

שלום אביבית, 1. אין שום בעיה בחמאה מבחינת טרנס וכנ"ל לגבי עיזים. 2. עדיף לצרוך אותם במצבם הטבעי, אך את לא "רוצחת" את עצמך. בברכה,דנה