סוכר לבן לעומת דבש וסילאן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/09/2013 | 08:46 | מאת: נטע

לפורום שלום ! האם יש יתרון לשימוש בסילאן ודבש לעומת סוכר לבן ? היום אמרה תזונאית נטורופתית בערוץ 10 שעדיף להשתמש בהם מכיון שהם בריאים יותר ומכילים רכיבים נוספים בהשוואה לסוכר הלבן .

15/09/2013 | 12:37 | מאת:

שלום נטע, מבחינה קלורית, אין הבדל. מבחינה תזונתית, דבש וסילאן מעט יותר טובים בגלל קרבתם למזון המקורי ופחות עיבוד. אך יש לזכור כי מכילים לא מעט פרוקטוז. בכל מקרה מומלץ להמעיט גם בהם. בברכה,דנה