קולה באפיה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/06/2013 | 03:22 | מאת: רונה

האם תבשיל עוף ברוטב קולה רצוי או לא רצוי באפיה? אני שואלת את זה בהקשר של מזון שמתפרק ולא מתפרק בחום. לפני הרבה שנים שמעתי באחת ההרצאות שיש מזון שמתפרק ולא מתפרק בחום ואז לא כל כך הבנתי את הנושא. בהרצאה ניתן לדוגמא המשקה קולה ולא הבנתי עד היום האם הוא מתפרק בחום או לא והאם פוגע בבריאות או לא ומה משתי האפשרויות פוגע. שאלתי בערך לפני שבוע שאלה דומה ועכשיו נזכרתי למה התכוונתי ומה הדוגמא שנתנו בהרצאה אז אני מייחסת את אותה השאלה לקולה (בקבוק שתיה) וככה שאלתי יותר ברורה וממוקדת. תודה מראש

18/06/2013 | 17:34 | מאת:

שלום רונה, לא כל כך יודעת איך לענות לזה. אין ממש בדיקה או מחקר בנושא, ואף אחד לא יודע מה קורה לקולה באפיה. את רוצה לתת לעוף טעם מתקתק קרמלי, שימי רוטב דבש ושום עם מעט חרדל-האפקט יהיה זהה. בברכה,דנה

20/06/2013 | 16:57 | מאת: רונה