סוכר בפירות והשפעתו הקלורית
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
היי דנה, האם פרי מסוים שהוא מתוק יותר מפרי זהה לו מכיל יותר סוכר ועקב כך יותר קק"ל? כוונתי היא, למשל, האם תפוח מסוים שהוא מתוק בטעמו מכיל יותר קק"ל מתפוח אחר, שטעמו חמוץ יותר? האם שזיף בשל מאוד שטעמו מתוק מכיל יותר קק"ל משזיף בוסר שטעמו חמוץ?
שלום שגית, באופן עקרוני לא. יכול להיות הבדל בין בשל לבוסר, אבל בסוגים אם חמוץ יותר, ממש אין הבדל. בברכה,דנה