מיץ עלים ירוקים
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
אני יודע שלא מומלץ לסחוט עלים ירוקים במסחטת פירות וירקות קשים כי המהירות של המסחטה גורמת לעלים הירוקים להתחמצן ולכן מומלץ להשתמש במסחטה איטית . השאלה שלי היא אם המסחטה הידנית של העשב החיטה ( זאת שנמכרת ב300 שקלים ) טובה לצורך הכנת מיצים מעלים ירוקים ( חסה , פטרוזיליה , שמיר , תרד , מנגולד וכ'ו ) ולא תגרום לעלים להתחמצן כמו מסחטה של פירות וירוקת קשים ?
שלום בני, צר לי, אך אין לי מידע בנושא. בברכה,דנה