צימוקים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

05/04/2013 | 08:33 | מאת: רינה

שלום אוכלת צימוקים יבשים כהים בגלל הסגולות כמו ברזל,ומוסיפה כמה כפות לדייסה,אבל בכדי להוציא את המתיקות שלהם אני משרה אותם במים למשך לילה, השאלה אם אני לא פוגעת וגורמת נזק ליתרונות שיש להם להציע בתודה ובברכה רינה

לקריאה נוספת והעמקה
07/04/2013 | 15:27 | מאת:

שלום רינה, לא ברור לי מהיכן קבצת מידע לגבי נוכחות ברזל בצימוקים, כי ממש אין בהם ברזל בכמות מספקת או זמינה. ההשריה אכן פוגעת בערכם כי מה שבעיקר יוצא זה מלחים כגון אשלגן. צימוקים ממש לא נחשבים לפרי מיובש מיועדף. בברכה,דנה