תחליף לפסטרמה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
היי אני אוהב פסטמה בגלל הנוחות. אין צורך לבשל או להתעסק איתו, זה בקופסה...מוכן...אוכלים פרוסה פרוסה כמו גרעינים. ככה אני אוכל אותו, אני אוכל 200 גרם מזה ביום. הבעיה שאני מבין שיש בו צבעי מאכל טבעיים וחומרים משמרים. יש פסטרמה או בשר אחר באותה רמה של נוחות (שאפשר לאכול ישר מקופסה בלי להתעסק) והוא פחות מזיק ?
שלום עומרי, אולי עדיף רוסטביף, פחות מעובד. תחליף ראוי אחר לא עולה על דעתי, כי כולם פחות או יותר זהים. בברכה,דנה