לחם

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

24/10/2002 | 23:53 | מאת: טל

רציתי לדעת אם יש יתרון/צורך לגוף באכילת החלק הקשה של הלחם ? (מאז שהייתי קטנה תמיד אמרו לי שהחלק הקשה יותר בריא מהחלק הפנימי) תודה

27/10/2002 | 13:12 | מאת:

טל שלום, החלק ה"קשה" של הלחם מורכב מאותם רכיבים של פנים הלחם. ההבדל בין שני החלקים נובע מתהליך האפייה התהליך נקרא השחמה . תהליך ההשחמה גורם להתקשות המעטפת החיצונית של הלחם. אין בחלק זה יתרון על פני פנים הלחם, לכן יש באפשרותך להמנע מן החלק הקשה של הלחם. בברכה, דנה