רקאי 8 רמת גן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/10/2012 | 13:41 | מאת: נעמי

כמה זמן אפשר לשמור אוכל שבישלתי והקפאתי עד כמה זמן אפשר להשאירו במקפיא, כדי להשתמש בו. תודה

14/10/2012 | 15:35 | מאת:

שלום נעמי, זה תלוי מה הרכיבים וכמה זמן אחרי שבשלת הקפאת. באופן עקרוני אם ההקפאה היתה מיידית ולא נתת לאוכל להתקרר בחוץ, אפשר אפילו שבועות . בברכה,דנה

14/10/2012 | 21:34 | מאת: פזית

אם נניח בישלתי מרק ירקות ומייד הקפאתי. האם הויטמינים שורדים את ההקפאה? כי אני יודעת שירקות קפואים שקונים בסופר עוברים הקפאה מהירה כדי לא לאבד ערכים תזונתיים.