חומץ

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/10/2012 | 01:40 | מאת: יוני

שלום דנה, האם אכילה של חומצת מאכל (5%) יכולה להזיק לבריאות? ואני מדבר על כמות של כף-שניים ליום.. אם זה מבושל או טרי.. אני משער שאין הבדל. לאחרונה אני מרגיש שלא בנעימות עם העיכול לאחר אכילה של מאכלים עם חומץ (גם חריף מעורב שם, למרות שתמיד אכלתי) אשמח לתשובה..

10/10/2012 | 10:21 | מאת:

שלום יוני, אם זה לא נעים לך, למה אתה אוכל את זה- פשוט תספיק ותראה אם חל שיפור. אתה יכול להשתמשמ בחומץ בבישול ללא פחד, אבל אם זה גורם לך לאי נוחות, אז המנע. בברכה,דנה