לחם מקמח מלא
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
התפרסמה כתבה באינטרנט אני לא יודעת איפה כי לא אני קראתי אותה שלחם מקמח מלא לא בריא ומעלה את רמת הסוכר בדם עד היום חשבתי שהוא בריא מה התשובה
שלום רחל, כל פחמימה, לא משנה מקורה תעלה בסופו של דבר את רמות הסוכר בדם, השאלה, בהשוואה למה, הכל יחסי. כמו כן, השוק רווי בלחמים מקמח מלא, אך לצערי מדובר רק בחלקיות קטנה, 20% ולרוב איכות הקמח ירודה. על כן אני ממליצה על לחם שיפון ולא חיטה מלאה או דגנים מעורבים. בברכה,דנה