עובש

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/05/2012 | 11:45 | מאת: יפית

שלום האם יש נזק באכילת אוכל עם עובש ? אם כן מהו הנזק. . הכוונה לפרוסת לחם עם נקודות עובש . האם אפשר להוריד את הנקודות עובש ולאכול את הלחם או שזה מסוכן? תודה

11/05/2012 | 10:51 | מאת:

שלום יפית, אין סכנה, הרי את אותו עובש אנחנו אוכלים בגבינות, ומתענגים עליהם. פשוט בלחם זה מעיד על טריות לקויה וטעם פחות איכותי. נקודה של עובש נראית עלין מסתירה אלפי קורים שלא נראים לעין, מציעה לזרוק. בברכה,דנה