בשר שריר מס' 5 - פילה מדומה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/03/2012 | 22:33 | מאת: ליאו

שלום רציתי לדעת האם בשר זה מומלץ, היות ואני שומר על משקל ובכושר מתמיד. קראתי על הבשר והבנתי שהוא דל בשומן במיוחד כאשר בישולו במים לרכוך במשך שעתיים מורידים ממנו את השומנים העודפים. רציתי לדעת היות ואהבתי מאוד את טעמו, האם את ממליצה עליו ובאיזה מינון הוא מומלץ (פעם פעמיים או יותר בשבוע) כמנת חלבון בשרית. בנוסף האם עשיר בחלבון ומרכיבים חיונים כמו ברזל מינרלים וכו. תודה.

27/03/2012 | 10:51 | מאת:

שלום ליאו, ראשית קבל טבלה המפרטת את הערכים :http://www.matkonim.sane-way.com/3139/%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%91%D7%A9%D7%A8-%D7%91%D7%A7%D7%A8 ראה שאתה התכוונת או למס' 5- צלי כתף או נתח מס' 6- פילה מדומה. שניהם מוגדרים דלי שומן יחסית, כאשר עדיף צלי כתף.שניהם מהווים מקור מצויין לחלבון וברזל. מומלץ פעמיים בשבוע. בברכה,דנה