ג'לטין
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
האם בג'לטין דגים יש חומר שלא מומלץ לאכילה? האם יש בו קרגינן? האם באצות בצבע אחר (לא אדומות) גם יש קרגינן? האם יש חומר אחר שגורם לרגישות או לשלשולים באצות בצבעים אחרים? איזה צבע אצות הן אגאר? והאם יש באגאר קרגינן? האם יש באגאר חומר אחר שהוא עלול לגרום לרגישות או לשלשולים? תודה מראש
שלום בתיה, איני מומחית בתחום ולכן אין לי תשובה בנושא. מציעה שתפני שאלתך למומחה בתחום הנדסה/ביוטכנולוגיה של מזון. בברכה,דנה