סיבים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

13/03/2012 | 11:45 | מאת: יפה

שלום רב, אני צריכה להפחית צריכת סיבים. בהתבוננות על רישום אותו מזון אך תחת חברות שונות (שעועית לבנה) יש הבדלים. איך אדע מה אמיתי? האם תחת בישול/ השרייה אפייה כמות הסיבים יורדת?

13/03/2012 | 12:22 | מאת:

שלום יפה, כל הקטניות למיניהן וכל הירקות ופירות עשירים בסיבים, כך שזה לא ממש משנה ההבדלים בין החברות. הבישול מעט מרכך אותם אבל לא מבטל אותם. פני לייעוץ אישי אצל דיאטנית. בברכהד,דנה

13/03/2012 | 12:47 | מאת: יפה

האם ההשרייה מאפשרת יציאת הסיבים?