שומשום
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שמתי לב שאחרי שאני אוכלת שומשום, אני רואה אותו בצואה. חיפשתי באינטרנט וראיתי שגופינו מתקשה לעכל שומשום לא טחון. השאלה שלי היא אם (במצב לא טחון ולא לעוס) חלק ממנו כן מתעכל בגוף או שהוא יוצא ממש כמו שהוא נכנס. בתודה מראש
שלום רותם, בהחלט אם השומשום לא נטחן היטב ונלעס, רובו יוצא בצואה, ואולי חלק קטן כן ייספג. בברכה,דנה
תודה רבה על התשובה. יש דרך למדוד שומשום לא טחון כמנת שומן? (אני מניחה שכף שומשום טחון אינה זהה לכף שומשום שאינו טחון)