קמח וטפילים למיניהם

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/02/2012 | 21:26 | מאת: galya

לכולם שלום!, אני רוצה לדעת רק לגבי קמח שנשאר פתוח, למשך זמן קצר (חצי שעה +/-), בחדר מחומם, האם אפשר להשתמש בו שוב, או שהקמח כבר לא נקי (חיידקים / טפילים שהתפתחו או הגיעו לשם בצורה כלשהי) , במידה ואפשר להשתמש, האם יש צורך לנפות אותו שוב (הקמח היה ארוז לאחר ניפוי). תודה, גלית

10/02/2012 | 07:49 | מאת:

שלום גליה, צר לי, אך אין לי מענה בנושא. מבחינת שימוש אין בעיה, אך מבחינת ניפוי, אין לי מידע. בברכה,דנה