לימודי מדעי התזונה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום! אני שוקלת ללמוד מדעי התזונה באוניברסיטה העברית. יש לי כמה שאלות: 1. מהן אפשרויות התעסוקה ואופי העבודה? האם יש סיכוי גבוה להשתלב במחקר ומה בעצם תחומי המחקר? 2. איזה דלתות פותח תואר שני בתזונה? או מה מומלץ ללמוד כתואר שני? 3. מהו השכר הממוצע? שמעתי שהשכר של תזונאיות הוא מאוד נמוך, סביב המינימום.. אם אתן מעדיפות, אז תענו לי למייל
שלום נועה, 1. האפשרויות רבות והאופי נובע מסוג העבודה. זה כיול להיות מדיאטנית בבתי חולים, קופות חולים, מכוני כושר, חברות פרטיות, חברות תרופות ועוד. ניתן ואפשר להשתלב במחקר בקלות. 2. היום תואר שני הינו דבר שבשגרה ולכן אינו מייחד אף אחד. מה שפותח לך דלתות זה מי שאת ולא התארים שלך, אבל קודם כל תסיימי תואר ראשון. 3. השכר נקבע לפי מקום העבודה ויכול לנוע ממינימום לכל סכום אפשרי. בברכה,דנה
איפה עושים את הסטאז'? זה נכון שקשה מאוד למצוא מקום לסטאז' ואפשר אפילו לחכות כמה שנים בשביל זה? אם כן, ממה זה נובע?