סכרת ודבש

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

28/12/2011 | 04:48 | מאת: ריקי

שלום דנה ותודה מראש על תשובתך. יש לי סוכר גבולי, אני אוכלת טחינה מעורבת עם מעט דבש, שאלתי היא מה עדיף טחינה עם דבש, או טחינה עם סילאן, או להפסיק עם שני הסוכרים האלה בכלל.(כשתי כפיות ליום על פת אורז) ושוב תודה ריקי

28/12/2011 | 10:34 | מאת:

שלום ריקי, הואיל ויש לך סוכר גבולי ממליצה להפסיק עם שני הממתיקים, אלא אם כן מדובר בממתיק היחיד ביום ומוגבל לעד כפית שטוחה ליום. בברכה,דנה

28/12/2011 | 13:54 | מאת: ריקי

תודה על תשובתך. מדובר בכפית אחת של דבש או סילאן לשבוע.אני מערבבת כפית טחינה עם מעט מאוד דבש. אני פשוט מחפשת משהו מתוק. האם עדיף לערבב הטחינה עם ממתיק מלאכותי כלשהו? תודה ריקי