שלשול עקב אכילת מרק

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/12/2011 | 17:42 | מאת: שירי

שלום רציתי לנסות להבין למה יש לי שלשול כשעתיים לאחר שאני אוכלת מרק שאני מכינה (בצל, גזר, סלרי, דלעת, כרובית, קישואים, שמיר ופטרוזיליה). מה ההשלכות הבריאותיות של זה / ההשלכות לגבי משקל? תודה, שירי

03/12/2011 | 18:00 | מאת:

שלום שירי, איני יכולה לומר מהי הסיבה לכך וכמובן מהן ההשלכות. הגדרה של שלשול הינה מאוד ספציפית וצריך לראות כיצד משפיע לאורך זמן ולא מאכילה פעם בשבוע. אם זה מפריע לך, פשוט תפסיקי עם אכילת מרק זה. בברכה,דנה