שאלה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום! לפני מס' חודשים התגלה שיש לי כבד מעט שומני והופניתי לדיאטנית לקבלת תפריט יותר בריא. בין היתר היא אמרה לי לגבי צ'יפס שקונים בסופר, שעדיף לקנות צ'יפס של "סנפרוסט" למשל ולא של "תפוגן", שהוא פחות בריא. לאחרונה ראיתי בסופר שיש גם צ'יפס של "טוגן". האם "טוגן" זה דומה ל"תפוגן" והוא גם לא בריא כמוהו או שרק "תפוגן" לא בריא ו"טוגן" הוא בסדר כמו "סנפרוסט"? תודה.
שלום איתן, איני מכירה את המוצר היטב, אך הכי נכון מבחינתך להשוות את כמות השומן בכלל והושמן הרווי הנמצא לאותה כמות. אם זה שווה לסנפרוסט, אזי מתאים לך, אם יש יותר ו/או דומה לתפוגן, נסה להמנע. בברכה,דנה