בשר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

09/09/2011 | 02:12 | מאת: שירלי

שלום רב, הכנתי קציצות בשר אך את ההפשרה של הבשר עשיתי מחוץ למקרר. כלומר השארתי את הבשר בשעות הערב לכשלוש וחצי שעות בחוץ ולאחר שזה כמעט הופשר בישלתי כחצי שעה לקציצות. הן בושלו ברוטב עגבניות כך שלאחר כעשרים דקות הפכתי אותן צד ואז עוד כ-8 דקות על הצד השני. האם זה בעיה לאכול אותן? יהיה לי חבל לזרוק אותן. הן נראות נפלא.

11/09/2011 | 09:28 | מאת:

שלום שירלי, אין בעיה כל עוד עברו בישול מלא. בברכה,דנה