רציתי לדעת משהו ...
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
קראתי 2 מחקרים על לחמים קלים המחקר הראשון היה ב2006 בערוץ 10 ומצאו שבלחם שאני אוכלת יש סטייה של כ-10 קלוריות יותר ממה שמופיע באריזה.. לעומת זאת שנה שעברה (2010) התפרסם אותו המחקר בערוץ 2 ושם לא מצאו סטייה בנתונים הנבדקים (בלחם שאני אוכלת) למה להאמין לחדש יותר או הישן יותר??
שלום, זה בכלל לא משנה. סטיה של 10% מקובלת במזון ואף יותר. סטיה של 10% אומרת שבמקום 40 קק"ל לפרוסה יש 44 קק"ל, וזה חסר משמעות בכל מקרה. בברכה,דנה