לחם

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/07/2011 | 21:04 | מאת: דניאלה

דנה שלום איזה סוג לחם נחשב בעינייך למזין ביותר? מה ההבדל בין לחם מחיטה מלאה לבין לחם מחיטה כהה? האם לחם שיפון נחשב בריא? האם ככל שאחוז הסיבים התזונתיים בלחם גדול יותר, כך הוא מזין יותר? האם לחם מחיטה טרום נבוטה נחשב בריא? ומה דעתך על לחם מחמצת, על לחם מקמח שאור ועל לחם בתוספת דגנים? סליחה מראש על מבול השאלות.כפי שבוודאי ניתן להבחין, אני מאוד אוהבת לחם...

20/07/2011 | 14:43 | מאת:

שלום דניאלה, הלחם המזין ביותר הינו לחם שיפון מבחינת כמות סיבים וערך גלקימי. כמובן שככל שיש יותר סיבים הוא נחשב למזין יותר. הלחמים החארים שציינת גם כן מומלצים ואפשר לגוון לפי הטעם.בסופו של דבר הכמות גם כן קובעת, ולא רק האיכות. בברכה,דנה